tag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post254213062911562367..comments2023-06-05T11:54:59.383+02:00Comments on Veg-Eats: Not your Nut: Gekookte Pinda'sUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post-20894157315204432072021-04-17T09:20:57.148+02:002021-04-17T09:20:57.148+02:00Hallo Kaatje, bedankt voor de vraag.
Je moet de ...Hallo Kaatje, bedankt voor de vraag. <br /><br />Je moet de pinda's goed laten uitlekken. Ja, ze worden niet helemaal droog. Als ze nog een beetje te nat zijn kan je ze afdrogen met een keukenpapier of doekje.<br /><br />Je kan ze direct pellen na het uitlekken als je ze meteen wilt eten. Is dat niet zo, kan je ze in de schil bewaren. Je mag ze ook eerst pellen en dan bewaren in een Feyhttps://www.blogger.com/profile/17098563256240275373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post-18839371012733125222021-04-17T08:52:34.478+02:002021-04-17T08:52:34.478+02:00Na het koken blijven zelang nat. Moet je ze wel di...Na het koken blijven zelang nat. Moet je ze wel direct pellen?Familie Leendershttps://www.blogger.com/profile/16949901581700889693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post-85331526430396784232020-06-12T12:02:02.613+02:002020-06-12T12:02:02.613+02:00Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.vislokaalhttps://www.blogger.com/profile/09511628704495668928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post-27379284828095977682017-05-22T20:55:13.696+02:002017-05-22T20:55:13.696+02:00Fijn dat je blij bent met dit recept! Veel plezier...Fijn dat je blij bent met dit recept! Veel plezier ermee :) <br />(En let erop dat de pinda's rauw zijn)Feyhttps://www.blogger.com/profile/17098563256240275373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6497816906311037599.post-41160523172210381742017-05-22T17:03:45.228+02:002017-05-22T17:03:45.228+02:00Heerlijk dit, ben blij met het recept. Vroeger koc...Heerlijk dit, ben blij met het recept. Vroeger kocht mijn moeder het bij de Indische toko, kant en klaar. Fijn dat ik het nu een keer zelf kan maken! Anonymousnoreply@blogger.com