Wat heb je nodig?
Boerenkool
2 eetlepels olie
3 eetlepels kimchisap
optioneel: 1 eetlepel fijngehakte kimchi
2 theelepels gochugaru vlokken
Wat moet je doen?
Voorverwarmen op 175°C
1. Scheur en was je boerenkool. Laat het 5 minuten uitlekken.
2. Neem wat kimchisap en voeg de olie toe.
3. Doe de gochugaru vlokken bij de kimchi sap. Je mag ook meer vlokken toevoegen.
4. Voeg de boerenkool aan de kimchi-mix.
5. Bak de kalechip in de oven voor ± 20 minuten.
Keer de chips rond de 12 minuten om.
Enjoy!!
Wat is jouw favoriete variant van boerenkoolchips?
Laat een bericht achter!
Remember, eat your vegs! ^.^
0 reacties :
Een reactie posten
Leave a comment, message, greeting...I will read it!
(P.s. jammer genoeg lukt het mij niet om een reply achter te laten. Ik probeer dit te fixen! Ik lees en waardeer jullie comments wel ^^)