De vulling / "ei" gedeelte, dat vaak door Vegans met soja wordt vervangen is in dit recept gemaakt met groentenbouillon en kikkerwtenmeel.
Ingrediënten:
Groene gedeelte prei
Halve puntpaprika
Halve (grote) gele ui
1 teentje knoflook
100 gram boerenkool
6 champignons
Hele gele biet
Zout & Peper
(Ontdooide) Vegan Bladerdeeg
250 ml groentenbouillon
75 gram kikkererwtenmeel
1 eetlepel tapioca meel
1 eetlepel edelgistvlokken
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°
Kooktijd: 25 - 30 minuten
1. Voeg de knoflook en ui aan de pan toe, met de prei, paprika, champignons en biet. Kook dit voor 5 minuten en voeg dan de boerenkool toe.
2. Druk het bladerdeeg in de taartvorm, prik hier gaatjes in met een vork en voeg de groenten toe.
3. Doe de rest van de ingrediënten in een blender en mix dit voor 30 seconden. Voeg dit mengsel toe aan de taartvorm, en zet dit in de oven. Bak totdat dit mengel stevig aanvoelt.
Dit is een heel makkelijk en smakelijk gerecht!
Geniet ervan, en veel plezier in de keuken ^.^
Fey
Wil je handmade Cruesli winnen? Klik: hier!
0 reacties :
Een reactie posten
Leave a comment, message, greeting...I will read it!
(P.s. jammer genoeg lukt het mij niet om een reply achter te laten. Ik probeer dit te fixen! Ik lees en waardeer jullie comments wel ^^)